++

Μπισκότα με ζαχαρούχο γάλα

Αν επισκεπτεστε την Ιστοσελίδα μας με το κινητό σας, απλά πατήστε το overflow button (το κουμπί με τις τρεις κάθετες κουκκίδες) και επιλέξτε Προσθήκη στην Αρχική οθόνη. και μετά πατήστε “Προσθήκη“. Θα δείτε ότι η Ιστοσελίδα μας προστέθηκε στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας Lathranagnostis και όταν την ανοίγετε, θα μπορείτε να διαβάζετε, όπως με κάθε εφαρμογή του τηλεφώνου σας. Επίσης είναι διαθέσιμη και η εφαρμογή για υπολογιστή, από την γραμμή διευθύνσεων.

 Λαχταριστά, δίχρωμα μπισκότα με βουτυράτη υφή και καραμελένια γεύση από το ζαχαρούχο γάλα. Απλώς ακαταμάχητα! Μπισκότα, σνακ για το σχολείο, ιδέες για παιδικό πάρτι, αμυγδαλογλυκά, γλυκές πίτες από όλη την Ελλάδα, γλυκά με μήλα, αμυγδαλογλυκά και βάφλες, όλα στο νέο Ζάχαρη & Αλεύριπου κυκλοφορεί την Παρασκευή 22/9 στα περίπτερα.

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τα μπισκότα με ζαχαρούχο γάλα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170C, στη λειτουργία του αέρα.
  2. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, το βούτυρο και το ζαχαρούχο γάλα.
  3. Χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα με το φτερό μέχρι να μαζευτεί η ζύμη γύρω από αυτό.
  4. Αλευρώνουμε τον πάγκο εργα- σίας μας και ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε φύλλο πάχους από μισό μέχρι 1 εκ.
  5. Με ένα στρογγυλό κουπάτ ή με ένα αναποδογυρισμένο φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ κόβουμε μπισκότα...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Μπισκότα με ζαχαρούχο γάλα
Μπισκότα με ζαχαρούχο γάλα (msn.com)
under post
|App
Bottom Ad

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας: Δείτε Περισσότερα: